preskoči na sadržaj

Osnovna škola Breznički Hum

 > Naslovnica
vijesti

Susret s književnicom Jasminkom Tihi-Stepanić

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 20. 5. 2019. 13:18

     Jedna od trenutno najčitanijih i najnagrađivanijih književnica za djecu i mlade - Jasminka Tihi-Stepanić - posjetila je našu školu 20. svibnja 2019. godine kako bi učenicima viših razredila predstavila svoja djela te ih potaknula na čitanje.

 [više]

OBAVIJEST RODITELJIMA

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 20. 5. 2019. 13:09

Poštovani roditelji,

            primili smo obavijest od Varaždinske županije da će tijekom svibnja biti ponovno raspisan Javni poziv za financiranje prehrane djece u riziku od siromaštva. Obzirom na kratak rok, potrebno je u tajništvo škole u Breznički Hum donijeti KOPIJU RJEŠENJA o dječjem doplatku iz ove godine (2019.).

Kad donesete rješenje, ispunit ćete ZAHTJEV u školi. Svi primatelji dječjeg doplatka imaju pravo podnijeti zahtjev, dakle i roditelji budućih prvašića.

            S obzirom da je prethodnih godina znalo biti problema zbog kratkog roka za predaju zahtjeva (rujan), molimo Vas da zahtjeve podnesete što prije.

            S poštovanjem,

                                                                                 Ravnateljica:

                                                                                 Vesna Ivančan

  

 

 [više]

UZ "Vrijedne ruke" na 23. Županijskoj smotri učeničkih zadruga

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 20. 5. 2019. 12:59

     U petak, 17. svibnja 2019. godine u Ludbregu, u parku dvorca Batthyany održana je XXIII. Smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije. Domaćin Smotre bila je Srednja škola Ludbreg koja je ove godine  ugostila 27 učeničkih zadruga. Po drugi put zaredom na Smotri učeničkih zadruga sudjelovala je i naša Učenička zadruga "Vrijedne ruke". 

 [više]

„Noć knjige“ - spoj čitanja i ekologije

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 5. 2019. 21:40

     Ovogodišnja „Noć knjige“ u našoj je školi obilježena 8. svibnja uz različite aktivnosti kojima se promicalo čitanje i ekološka osviještenost. Kao i prethodnih godina, brojne zanimljive radionice okupile su sve učenike i djelatnike škole, kao i sedamdesetak roditelja koji su prepoznali važnost knjige i čitanja. Svima njima bila su otvorena vrata školske knjižice gdje su mogli pronaći nešto za sebe među otpisanim knjigama i časopisima, a predstavljena je i knjižnica na otvorenom koja će raditi pod motom – posudi, pročitaj, vrati, doniraj!

 [više]

Uspjeh na Hrvatskoj juniorskoj matematičkoj olimpijadi

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 5. 2019. 20:19

     Nakon završenog Državnog natjecanja iz matematike u Poreču, 12 najuspješnijih učenika 7. i 8. razreda osnovne škole pozvano je na 30. travnja 2019. godine na Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu kako bi sudjelovali na Hrvatskoj juniorskoj matematičkoj olimpijadi. Među pozvanim sudionicima bio je i Emanuel Tukač čijim uspjesima nema kraja. S osvojenim 3. mjestom i 2. nagradom Emanuel je uspio osigurati svoje mjesto u ekipi za Juniorsku balkansku matematičku olimpijadu, koja će se u lipnju držati na Cipru.

 [više]

Medalja i pehar na Festivalu matematike

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 5. 2019. 13:08

     Na ovogodišnjem petom po redu Festivalu matematike, održanom 25. travnja 2019. godine u Gospodarskoj školi Varaždin, sudjelovalo je 25 učenika naše škole, u ekipnom i pojedinačnom natjecanju, a natjecali su se i u kategoriji plakata. Najbolji uspjeh ostvario je učenik 8. razreda Emanuel Tukač s osvojenim 1. mjestom, ekipa „Simetrale“ (7. i 8. r.) osvojila je pehar za 2. mjesto, dok su u kategoriji plakata nagrađene sedmašice Monika Sekovanić, Elizabeta Šargač i Lana Tukač.

 [više]

2. festival informatike INFO@FEST

Autor: Ljiljana Inkret-Martinčević, 8. 5. 2019. 21:04

U Prvoj Gimnaziji Varaždin 24.4.2019.,  održan je 2. Festival informatike INFO@FEST.

Svoje sudjelovanje na Festivalu prijavilo je 160 učenika osnovnih škola te 39 srednjoškolaca.  Natjecanje se provodilo iz programskih jezika Python i Logo te Osnova informatike. Osim natjecateljskog dijela bile su organizirane i radionice za učenike: mBot Bijeg iz labirinta, Ozobot, Arduino, Web 2.0 alati, Zabavno programiranje i Napredno programiranje uz Microbit.

 [više]

Terenska nastava Park prirode Papuk

Autor: Ljiljana Inkret-Martinčević, 6. 5. 2019. 11:22

 

  

Učenici petog i šestog razreda krenuli  su 2. svibnja 2019. na terensku nastavu na Papuk.

Tamo ih je dočekao rendžer Miro. Nakon što im je ispričao o prvim stanovnicima Papuka staklarima, najstarijoj stijeni Migmatit i najmlađoj stijeni Jankovca, Sedra,  pošli su „ Grofovom stazom“ do Jankovačkih jezera, zatim do špilje i groba Josipa Jankovića pa na kraju do slapa Skakavac.

 [više]

Mozart na 6. PAFF -u

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 1. 5. 2019. 21:22

     U OŠ Petrijanec (26. travnja 2019.) te u kinu Gaj u Varaždinu (27. travnja 2019.)  prošlog je vikenda održano 6. po redu izdanje PAFF-a ( Petrijanec Amateur Film Festival). Festival je ove godine ugostio filmaše iz 10 škola, među kojima su bile i predstavnice naše škole - Lana Tukač, Melani Brckan i Ariana Kožić, učenice 7.razreda, pod mentorstvom učiteljice njemačkog jezika Danijele Ivančan Bosilj.

 [više]

Lektira na drugačiji način

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 30. 4. 2019. 11:10

     Na početku školske godine pao je dogovor za ovogodišnji razredni projekt učenika sedmog razreda: Sudnica. Ideja je proizašla iz lektirnog djela Iz velegradskog podzemlja Vjenceslava Novaka, a sedmaši su sa svojom razrednicom odlučili jednim udarcem uloviti nekoliko muha, tj. pročitat će cjeloviti književni tekst, interpretirati ga, raspraviti i donijeti odluku kao odgovorni građani.

 

 [više]

3. nagrada na Državnom natjecanju iz fizike

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 30. 4. 2019. 09:27

     

     Učenik 8. razreda naše škole Emanuel Tukač uspješno je sudjelovao na svom četvrtom državnom natjecanju ove školske godine, Državnom natjecanju iz fizike, gdje je osvojio 8. mjesto, a pripala mu je i 3. nagrada. Natjecanje je održano od 10. do 13. travnja 2019. godine u Poreču, a rezultatima je zadovoljna i Emanuelova mentorica Nataša Gotal. Dobar rad potvrđuje i pozivnica Emanuelu na testiranje za Međunarodnu prirodoslovnu olimpijadu mladih iz fizike.  

 [više]

3. mjesto na Državnom natjecanju iz njemačkog jezika

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 17. 4. 2019. 08:38

     Od 8. do 10. travnja 2019. godine u OŠ Krune Krstića u Zadru održano je 25. Državno natjecanje iz njemačkog jezika gdje se, kao prvoplasirani na županijskoj razini, uspješno natjecao naš učenik Emanuel Tukač osvojivši izvrsno treće mjesto. Emanuel se natjecao u kategoriji II (8. razred, program učenja jezika od 4. razreda izborne nastave), pod mentorstvom učiteljice Danijele Ivančan Bosilj. 

 [više]

Na predstavi „Trojica u Trnju“

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 14. 4. 2019. 20:27

     Svjetski dan kazališta i Međunarodni dan dječje knjige učenici viših razreda naše škole obilježili 8. travnja 2019. godine su odlaskom u Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu gdje su uživali u odličnoj predstavi „Trojica u Trnju“ .

 [više]

Istraživanjem do rezultata o koordinaciji i finoj motorici

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 7. 4. 2019. 20:18

     

     Studentice druge godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, Odsjek u Čakovcu, Matea Pantaler, Ana Pučko, Petra Mavrek, Karla Franjkić i Karla Hegedić 5. travnja 2019. godine svoj su radni petak provele su u našoj školi, točnije s učenicima 2. razreda. Razlog njihova dolaska bilo je testiranje učenika s ciljem istraživanja o bimanualnoj koordinaciji i finoj motorici učenika te dobi.

 [više]

2. mjesto na Državnom natjecanju iz matematike

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 6. 4. 2019. 21:52

     Emanuel Tukač, učenik 8. razreda naše škole, i njegova mentorica Marija Dijačić više nego uspješno predstavljali su našu školu i Varaždinsku županiju na 60. Državnom natjecanju iz matematike održanom od 28. do 30. ožujka 2019. godine u Poreču. Emanuel je osvojio izvrsno 2. mjesto što mu je donijelo i pozivnicu za Hrvatsku juniorsku olimpijadu na PMF-u u Zagrebu, a možda i Balkansku juniorsku olimpijadu na Cipru.

 [više]

Prvi put na Državnoj smotri LiDraNo

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 4. 2019. 22:13

     Magdalena Brlečić, učenica 6. razreda naše škole, sudjelovala je na Državnoj smotri LiDraNo, održanoj od 25. do 27. ožujka 2019. godine u Šibeniku. Magdalena je u kategoriji samostalnih novinarskih radova imala čast predstaviti svoj intervju „Lovac na zagorske tartufe“, a u Šibeniku ju je pratila i bodrila njezina mentorica Ivana Nogić.

 [više]

Osmaši na radionici "Skokom do znanja!"

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 4. 2019. 21:11

     Učenici i nastavnici Srednje škole Konjščina u našoj su školi 28. ožujka 2019. godine održali radionicu na temu poduzetništva, pod nazivom "Skokom do znanja!", koja je bila namijenjena našim osmašima.

 [više]

Državno natjecanje iz informatike - INFOKUP 2019

Autor: Ljiljana Inkret-Martinčević, 28. 3. 2019. 20:55

 

Emanuel Tukač, učenik 8.razreda i  mentorica Ljiljana Inkret-Martinčević sudjelovali su na državnome natjecanju iz informatike , INFOKUP 2019 u Primoštenu od 19. do 22. ožujka 2019.

Učenici su se natjecali u kategorijama: Logo, Primjena algoritama, Osnove informatike, Razvoj softvera i Digitalne kompetencije. Emanuel se natjecao u dvije kategorije: Osnove informatike - osvojeno izvrsno 3.mjesto i u kategoriji Primjena algoritama - osvojeno  također izvrsno 5.mjesto.

Čestitke Emanuelu!!!!

 

 

 [više]

"Bibi i Bubi" za smanjenje otpada

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 28. 3. 2019. 20:53

     Bibi i Bubi, koje su utjelovili popularni glumci Jan Kerekeš i Matko Knešaurek, posjetili su 22. ožujka 2019. godine OŠ Breznički Hum kako bi učenicima kroz predstavu prikazali svoje dogodovštine sa smetlišta te ukazali na potrebu recikliranja.

 [više]

Klokan bez granica

Autor: Ljiljana Inkret-Martinčević, 15. 3. 2019. 10:45

 

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva 21. ožujka 2019. godine u 12 sati i 30 minuta, po dvadeset i prvi put, održano je Međunarodno matematičko natjecanje "Klokan bez granica". Natjecanju se priključilo 58 učenika naše škole, od 2. do 8. razreda, a među 10 % najuspješnijih u Republici Hrvatskoj našao se učenik 2. razreda Leon Dijačić s osvojenim 1. mjestom.

 [više]

Fašničko veselje za pamćenje

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 8. 3. 2019. 11:26

     Na pokladni utorak našom su školom zavladale maškare koje su pripremile veselje za pamćenje! Već prije prvog školskog zvona vesela se pjesma maškara orila po cijeloj školi, a to se nastavilo cijeloga dana.

 [više]

NE nasilju u školama

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 6. 3. 2019. 13:45

     Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, obilježen je u našoj školi 1. ožujka 2019. godine. Toga su dana svi učenici i djelatnici škole obukli ružičastu majicu ili neki drugi odjevni predmet u toj boji kako bi zajednički rekli NE nasilju u školama.

 [više]

Pehar i 2. mjesto za nogometaše!

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 6. 3. 2019. 13:39

     Dana 19. veljače učenici 7. i 8. razreda sudjelovali su na Međuškolskom natjecanju iz futsala (mali nogomet) održanom u OŠ Novi Marof gdje su osvojili odlično 2. mjesto.

 [više]

Naši glumci i novinari na Županijskoj smotri LiDraNo

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 19. 2. 2019. 21:43

     Članovi Dramske i Novinarske grupe naše škole uspješno su se predstavili na ovogodišnoj Županijskoj smotri LiDraNo čiji je domaćin 18. i 19. veljače bila OŠ Šemovec. Prvoga dana nastupili su glumci koji su na pozornici varaždinskoga HNK-a izveli dramsko-scensku igru "Tajna jednog vjetra". Dan kasnije u OŠ Šemovec održani su okrugli stolovi za literarni, novinarski i radijski izraz. U konkurenciji školskih listova našle su se naše "Iskrice", kao i novinarski rad učenice Magdalene Brlečić "Lovac na zagorske tartufe" koji je predložen za državnu smotru.

 [više]

Na Županijskom natjecanju „Čitanjem do zvijezda“

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 15. 2. 2019. 13:09

     Najbolji čitači naše škole i ove su godine bili dio jubilarnog, desetog Županijskog natjecanja „Čitanjem do zvijezda“. Na samo Valentinovo učenice šestog razreda Leonarda Somođi, Tihana Kranjec i Magdalena Brlečić otputovale su u OŠ Trnovec gdje se, uz kviz znanja i predstavljanje plakata, slavila ljubav prema knjigama i čitanju. 

 [više]

Osmaši u Vukovaru

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 8. 2. 2019. 12:17

   

    U sklopu projekta "Posjet osmih razreda Vukovaru" učenici 8. razreda naše škole boravili su u gradu na Dunavu 16. i 17. siječnja 2019. godine. Cilj ove terenske nastave bio je upoznavanje novije hrvatske povijesti, konkretno, Domovinskog rata te Bitke za Vukovar.

 [više]

Prvi put na 'KAJkavskom vikendu v Marofu'

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 21. 1. 2019. 23:04

     Naša je škola prvi put sudjelovala na literarnom natječaju 'KAJ v Marofu' koji je pratio prigodni recital.  Na pozornici KC "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu 38 učenika izvelo je svoje kajkavske stihove na temu "Pahulice tancaju". Naša jedina predstavnica bila je učenica 6. razreda Magdalena Brlečić koja je recitirala svoju pjesmu "Zadnji tanec" (mentorica Vesna Pucak).

 [više]

Naša Božićna priredba

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 19. 12. 2018. 10:03

 

     Što su pripremili učenici i učitelji naše škole za Božićnu priredbu, zanimalo je brojne roditelje i ostale članove obitelji koji su u velikom broju pohitali u školu kako bi 20. prosinca 2018. godine uživali u raznovrsnom božićnom programu.

 [više]

„Moja prva knjiga“ za 4. razred

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 17. 12. 2018. 09:42

     Dvosatna likovno-literarna radionica „Moja prva knjiga“, pod vodstvom članica Udruge  za promicanje kulture čitanja “KAlibra”, održana je u našoj školi 13. prosinca 2018. godine, a njezini sudionici bili su učenici 4. razreda, njihova učiteljica Olga Slunjski i pedagoginja Anita Ivančan Božurić. Radionica se provodi u sklopu kreativno-stvaralačkog projekta „Moja prva knjiga“ koji potiče djecu na izradu vlastitih slikovnica. 

 [više]

Čitanjem do zvijezda

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 17. 12. 2018. 09:37

     

     Školska razina natjecanja u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ održana je u našoj školskoj knjižnici 7. prosinca 2018. godine. 

 [više]

Na Adventu u Zagrebu

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 14. 12. 2018. 11:23

     Za 77 učenika viših razreda naše škole, njihove  razrednike, predmetne učitelje te pedagoginju i knjižničarku učenje je 12. prosinca 2018. godine bilo puno zanimljivije jer je učionica bio grad Zagreb. U sklopu planirane terenske nastave pogledali su predstavu „Roza Hipnoza“, sudjelovali u tribini „O usamljenosti“ te uživali u klizanju i čarima Adventa u Zagrebu.

 [više]

„Čarolija Božića“ naše Zadruge

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 14. 12. 2018. 09:08

     Četvrto po redu Natjecanje učeničkih zadruga pod nazivom „Čarolija Božića” održano je 8. prosinca 2018. godine u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“, u organizaciji Srednje škole Novi Marof. Drugu godinu zaredom svoj doživljaj „Čarolije Božića“ uspješno je dočarala i naša UZ "Vrijedne ruke". Naglasak je i ove godine bio na izradi i brendiranju predmeta od ekološki prihvatljivih materijala, što su naši zadrugari u potpunosti poštivali.

 [više]

Radost darivanja u OŠ Breznički Hum

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 7. 12. 2018. 13:06

       Večernji sati 6. prosinca 2018. godine bili su idealno vrijeme za šestu po redu „Večer matematike“, organiziranu u suradnji s Hrvatskim matematičkim društvom, te školski Božićni sajam koji je bio donacijskog karaktera.

 [više]

Grinch razveselio niže razrede

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 30. 11. 2018. 09:34

     Svi učenici nižih razreda matične i područne škole, u pratnji svojih učiteljica, posjetili su 28. studenoga 2018. godine kino CineStar u Lumini centru Varaždin kako bi uživali u najnovijoj animiranoj pustolovini o svima poznatom Grinchu. 

 [više]

Obilježavanje Dana sjećanja na Vukovar

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 16. 11. 2018. 13:02

     

     Dana  16. studenoga 2018.g. obilježili smo u našoj školi Dan sjećanja na Vukovar. Učenici 8. razreda, kao i svake godine, pripremili su za ostale učenike prigodnu prezentaciju o Vukovaru uz pomoć učiteljice povijesti Ines Toma, a tekst su čitali učenici Antonia Tomašković i Marko Gradinšćak. Također, u školi se već devetu godinu zaredom provodi projekt "Za djecu Vukovara" u sklopu kojega ćemo i ove godine vukovarskim udrugama "Golubica" i "Vukovarske iskrice" uplatiti skroman prilog od 1000 kuna.

 [više]

Obavijest o predupisu u predškolu

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 15. 11. 2018. 18:27

Pozivaju se roditelji koji imaju dijete doraslo za upis u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020. (rođeno u razdoblju od 01.04.2012. do 31.03.2013.) da dođu u Osnovnu školu Breznički Hum

22. studenoga 2018. godine u 15 sati

kada će se obaviti predupis djece i održati sastanak u vezi predškole.

Molimo Vas da na sastanak ne dovodite djecu te da donesete OIB djeteta.

 [više]

Zahvalnice za najuspješnije učenike

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 13. 11. 2018. 14:02

     Na svečanoj Sjednici Općinskog vijeća Općine Breznički Hum, održanoj 9. studenoga 2018. godine u povodu proslave Dana Općine Breznički Hum, priznanja su primili naši najuspješniji učenici u prošloj školskoj godini.

 [više]

Nagrađeni naši najbolji čitači

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 11. 2018. 13:29

     Paola Andrašek i Tihana Kranjec, najbolje čitačice naše škole za prošlu školsku godinu, prisustvovale su u petak 9. studenoga 2018. godine svečanoj dodjeli nagrada  u Županijskoj palači u Varaždinu.

 [više]

Paola i Magdalena natjecale se u čitanju naglas

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 7. 11. 2018. 11:55

     Naša se škola ove godine, po prvi put, uključila u gradsko Natjecanje u čitanju naglas, održano 6. studenoga u Maloj dvorani Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu. Pred brojnim ljubiteljima knjige čitale su naše učenice Paola Andrašek i Magdalena Brlečić.

 [više]

"Žitarice našeg kraja" na Županijskoj smotri Dana kruha

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 30. 10. 2018. 09:15

     U subotu, 20. listopada održana je ovogodišnja tradicionalna Županijska smotra Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje. Naša se škola ove godine predstavila s temom "Žitarice našeg kraja" uredivši vrlo bogat i sadržajan izložbeni prostor.

 [više]

Zapažen nastup na Smotri „Mali KAJ“

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 24. 10. 2018. 10:12

     Na 38. Smotri dječjega kajkavskoga pjesništva "Dragutin Domjanić" u Sv. Ivanu Zelini našu je školu predstavljala, sada već srednjoškolka, Marija Štefec čiju je pjesmu „Sedim, gledim...“ Stručno povjerenstvo uvrstilo među 36 radova odabranih za izvedbu na završoj svečanosti Smore 20. listopada 2018. godine. Mariju je bodrila njezina mentorica Vesna Pucak.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Točno vrijeme
Trenutno lokalno vrijeme u Novi Marof:
Praznici za...
Anketa UTVRDA ČANJEVO
Najljepši školski vrt 2009.
Najljepši školski vrt 2015.

     Slušaj kako zemlja diše 

         radijska emisija

     

http://radio.hrt.hr/ep/slusaj-kako-zemlja-dise/137943/

OŠ Breznički Hum
Brojač posjeta

        Free Web Hit Counter

Važni dokumenti
      


   


    

   ______________________

     

______________________

Korisni linkovi

 > MZOS
 > AZOO
 > MATICA MZOS


 > BUG
 > ENTER
 > PC CHIP


MI JEDEMO ODGOVORNO
Županijski Lidrano 2015.

   Nastup Dramske skupine

   na Županijskoj smotri 

   LiDraNo 2015. u HNK-u 

   Varaždin (snimka)

    

Kalendar
« Travanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Tražilica
Oglasna ploča
Anketa
Da li ste zadovoljni aplikacijom eDnevnik?Forum
CMS za škole logo
Osnovna škola Breznički Hum / Breznički Hum 14, HR-42225 Breznički Hum / os-breznicki-hum.skole.hr / ured@os-breznicki-hum.skole.hr
preskoči na navigaciju