preskoči na sadržaj

Osnovna škola Breznički Hum

 > Naslovnica
Vijesti

Zadnji dan nastave dobra prilika za nastup talentiranih učenika

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 15. 6. 2018.

     Uspješan završetak nastavne godine proslavljen je 15. lipnja podjelom priznanja učenicima i njihovim mentorima koji su sudjelovali na državnim i županijskim natjecanjima te prigodnim programom u kojem su nastupili glazbeni i glumački talenti naše škole.

     Na početku programa, koji su vodile učenice Melani Brckan te Hana Vrbanec, ravnateljica škole Vesna Ivnačan podijelila je priznanja učenicima i njihovim mentorima koji su se ove godine natjecali na županijski natjecanjima. Posebno priznanje i nagradu za uspješno predstavljanje škole na državnom Natjecanju iz matematike primili su učenik Emanuel Tukač i njegova mentorica Marija Dijačić.

     Umjetnički dio programa započeo je nastupom Dramske skupine viših razreda koja je izvela dramsko-scensku igru „Mama zna najbolje“, koju su naše glumice prethodno već izvele na međuopćinskoj Smotri LiDraNo u OŠ Svibovec. Nakon glume uslijedio je red pjesme uz nastup pjevačkog zbora i tamburaškog sastava škole koji su izveli svima poznatu pjesmu „Neka cijeli ovaj svijet“ te, na kraju programa, pjesmu Nine Badrić „Dat će nam Bog“. Bila je to odlična prilika da se predstave i polaznici glazbene škole u Novom Marofu, tako su Una Šafran, Adela Šafran, Viktorija Miličević, Amalija Šargač, Magdalena Brlečić i Lana Tukač odsvirale po jednu skladbu na klaviru, dok su Emilio Balaško, Noel Ivančan i Lovro Petrinjak odsvirali skladbe na gitari. Svirajući harmoniku, poseban nastup ostvario je Sven Tomašek kojeg je oduševljena publika pozvala 'na bis'. Veliki pljesak svih okupljenih dobila je i Lana Tukač koja je otpjevala „Proljeće“, pobjedničku pjesmu festivala „Djeca pjevaju 2018.“.

     Nakon glazbenog dijela uslijedio je i onaj sportski. U različitim sportskim igrama natjecali su se roditelji i učenici 1. i 4. razreda, dok su učenici viših razreda, kao najavu Svjetskog prvenstva u nogometu koje je upravo započelo, odigrali jednu prijateljsku utakmicu, uz glasno navijanje svih okupljenih.
Točno vrijeme
Trenutno lokalno vrijeme u Novi Marof:
Praznici za...
Anketa UTVRDA ČANJEVO
Najljepši školski vrt 2009.
Najljepši školski vrt 2015.

     Slušaj kako zemlja diše 

         radijska emisija

     

http://radio.hrt.hr/ep/slusaj-kako-zemlja-dise/137943/

OŠ Breznički Hum
Brojač posjeta

        Free Web Hit Counter

Važni dokumenti
      


   


    

   ______________________

     

______________________

Korisni linkovi

 > MZOS
 > AZOO
 > MATICA MZOS


 > BUG
 > ENTER
 > PC CHIP


MI JEDEMO ODGOVORNO
Županijski Lidrano 2015.

   Nastup Dramske skupine

   na Županijskoj smotri 

   LiDraNo 2015. u HNK-u 

   Varaždin (snimka)

    

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Tražilica
Oglasna ploča
Anketa
Da li ste zadovoljni aplikacijom eDnevnik?Forum
CMS za škole logo
Osnovna škola Breznički Hum / Breznički Hum 14, HR-42225 Breznički Hum / os-breznicki-hum.skole.hr / ured@os-breznicki-hum.skole.hr
preskoči na navigaciju