preskoči na sadržaj

Osnovna škola Breznički Hum

 > Naslovnica
vijesti

BUDI IN - MISLI GREEN

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 23. 11. 2023. 14:45

     S ciljem poticanja ekološke svijesti te važnosti zaštite i očuvanja okoliša za sadašnje i buduće generacije, naša Učenička zadruga i sekcija Kreativna radionica pozivaju sve zainteresirane učenike od 1. do 8. razreda da se uključe u kreativan eko natječaj BUDI IN – MISLI GREEN.

 [više]

Niži razredi posjetili Dječje kazalište Dubrava

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 22. 11. 2023. 10:26

     Učenici 1. – 4. razreda matične i područne škole, u pratnji svojih razrednih učiteljica i knjižničarke, posjetili su 17. studenoga 2023. godine Dječje kazalište Dubrava gdje su pogledali odličnu predstavu „Šuma Striborova“. Nakon predstave sudjelovali su u zanimljivoj dramskoj radionici koju je vodila glumica Ana Maria Štefanac. Bila je to prilika za upoznavanje kazališta i kazališnih zanimanja te razvijanje interesa za kazališnu umjetnost, kao i za razvijanje kulture izražavanja i ponašanja u kazalištu, što su naši učenici i pokazali primjerenim ponašanjem tijekom izvođenja svih sadržaja.

 [više]

Međunarodni dan tolerancije

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 20. 11. 2023. 12:58

     Međunarodni dan tolerancije obilježava se širom svijeta 16. studenoga kao dan koji nas podsjeća na prihvaćanje i uvažavanje drugačijih od nas. O toleranciji su raspravljali i učenici naše škole, a radionice su proveli pojedini razrednici, samostalno ili u suradnji sa stručnim suradnicama. Najbolji likovni radovi i videouradci nastali na radionicama poslani su na natječaj Foruma za slobodu odgoja „Oboji svijet“. 

 [više]

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 20. 11. 2023. 12:20

     U četvrtak, 16. studenog 2023. godine u našoj školi obilježen je Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Prigodan program pripremili su učenici 8. razreda s učiteljicom povijesti Ines Toma, dok je učiteljica Danijela Ivančan Bosilj uredila prigodan pano. Na kraju programa zapalili su lampion i pozvali sve da 18. studenog zapale lampione u svojim domovima i tako podrže akciju „I u mom gradu Vukovar svijetli“.

 [više]

Održane prve radionice u sklopu projekta „Bioraznolikost rijeke Lonje“

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 23. 11. 2023. 13:56

     Ove školske godine naša škola, u okviru Građanskog odgoja i obrazovanja, provodi projekt „Bioraznolikost rijeke Lonje“ kojim želimo očuvati njezinu bioraznolikost te upozoriti na utjecaj onečišćenja na biljni i životinjski svijet Lonje, od izvora do ušća. Želja nam je zainteresirati učenike za istraživački i timski rad, a u svrhu dobrobiti svih stanovnika našeg područja. Jedna od prvih projektnih aktivnosti na terenu bila je poučna šetnja učenika nižih razreda uz tok rijeke u Brezničkom Humu, dok su učenici viših razreda obišli i očistili područje oko izvora rijeke Lonje podno Ivanščice.

 [više]

Pjesma Lare Tomurad među najboljima na 43. Malom kaju v Zelini

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 23. 11. 2023. 13:49

     U zbirci 43. Smotre dječjeg kajkavskog pjesništva "Dragutin Domjanić", Sv. Ivan Zelina objavljena je pjesma učenice 8. razreda Lare Tomurad „Detinstvo“, čime se u našoj školi nastavlja uspješna promocija lokalne kajkavštine. Pjesma je nastala na satu Hrvatskoga jezika pa je Larina mentorica Vesna Pucak ponosna što je, odlukom Povjerenstva, upravo Larina pjesma odabrana među 80 najboljih.

 [više]

Projekt „Sve što trebate znati o hitnoj medicinskoj službi (HMS)“

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 13. 11. 2023. 13:53

     U petak 10. studenoga 2023. godine učenici 8. razreda naše škole sudjelovali su u zanimljivoj i poučnoj dvosatnoj radionici „Sve što trebate znati o hitnoj medicinskoj službi“, održanoj u organizaciji Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

 [više]

Nacionalni kviz za poticanje čitanja

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 13. 11. 2023. 11:18

     Učenici 5. razreda sudjelovali su u „Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja“ koji se već tradicionalno provodi u našoj školi u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige (15. 10. - 15. 11.). Uz pomoć online izvora informacija, petaši su otkrivali zanimljivosti o trima knjigama i njihovim autorima koje povezuje zajednička tema "Pronađeni u prijevodu". Najuspješnija u rješavanju kviza bila je učenica Leona Črnila kojoj je knjižničarka uručila priznanje i prigodnu nagradu. 

 [više]

Obilježen Međunarodni dan izumitelja

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 10. 11. 2023. 09:22

    Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledao svijet bez kotača ili telefona? Kako bismo se snalazili bez struje ili prali zube bez četkice i paste za zube? O ovim pitanjima promišljali su, u sklopu nastave Njemačkog jezika, učenici 7. i 8. razreda naše škole obilježavajući Međunarodni dan izumitelja. U čast izumitelja ovaj se Dan od 2005. godine obilježava diljem svijeta 9. studenoga.

 [više]

Budi IN i odaberi obrtničko zanimanje

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 8. 11. 2023. 13:36

     Učenici 7. i 8. razreda naše škole, u pratnji svojih razrednica, posjetili su 8. studenoga 2023. godine Gospodarsku školu Varaždin kako bi sudjelovali u obrtničkim radionicama u sklopu projekta „Budi IN i odaberi obrtničko zanimanje“. Projekt provodi Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin s ciljem usmjeravanja učenika na odabir obrtničkih zanimanja.

 [više]

Dorotea i Marieta najčitačice naše škole!

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 8. 11. 2023. 12:11

     Varaždinska županija obilježila je 7. studenoga 2023. godine Dan hrvatskih knjižnica. Tom prigodom proglašeni su najčitači osnovnih i srednjih škola te gradskih knjižnica Varaždinske županije. Na prijedlog knjižničarke Ivane Nogić, kao nabolje čitačice naše škole nagrađene su učenice Dorotea Tomašković (2. r.) i Marieta Brckan (8. r.). Dodjela nagrada upriličena je u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu, a nagrade je uručio pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslav Huđek.

 [više]

Obavijest za predškolu

Autor: Petra Kuzmić, 6. 11. 2023. 11:13

Poštovani roditelji,

U četvrtak  9. 11. 2023. godine u  13.15 sati  izvršiti će se upis djece  u program predškole  za djecu rođenu od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018. Molimo da se upisu obavezno odazove jedan od roditelja/skrbnika ili baka/djed zbog dogovora o početku rada predškole.

 

 [više]

Jesenski odmor za učenike

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 26. 10. 2023. 13:28

     Jesenski odmor učenika počinje 30. listopada 2023. godine i traje do 1. studenoga 2023. godine. 2. i 3. studenoga 2023. godine su neradni nenastavni dani.

Redovna nastava za sve učenike počinje u ponedjeljak 6. studenoga 2023. godine.

 [više]

Solidarnost na djelu 2023.

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 24. 10. 2023. 08:59

     Učenici naše škole i ove su se godine uključili u humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu“ i svojom donacijom pomogli onima kojima je pomoć zaista potrebna. U akciji je prikupljeno 102 kilograma hrane i 16 komada higijenskih potrepština. Prikupljena materijalna dobra predana su Gradskom društvu Crvenog križa Novi Marof gdje će se  pripremiti paketi pomoći za osobe u socijalnoj potrebi s područja njihovog djelovanja.  Akciju je koordinirala vjeroučiteljica Lilia Griniokh Krofak koja zahvaljuje svim donatorima!

 [više]

Kravate u školi

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 18. 10. 2023. 13:49

     Učenici i djelatnici naše škole odjenuli su se 18. listopada 2023. godine svečanije nego inače. Svoje odjevne kombinacije upotpunili su kravatom ili maramom čime su obilježili Svjetski dan kravate. Dok je starijim učenicima nošenje kravate u školi već normalno, našim malim prvašićima bilo je to sasvim novo otkriće. Tko se kako odjenuo, pogledajte iz sljedećih fotografija.

 [više]

Dan kruha i Dan zahvalnosti za plodove zemlje 2023.

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 15. 10. 2023. 22:58

     Ovogodišnji program obilježavanja Dana kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje održan je 13. listopada prigodnim programom u matičnoj i područnoj školi te 15. listopada svetom misom u župnoj crkvi sv. Martina. U školskom obilježavanju sudjelovali su svi razredni odjeli koji su, uz pomoć svojih razrednika, istražili i prezentirali važnost pojedinih vrsta žitarica u prehrani i zdravlju ljudi. Svetu misu u župnoj crkvi predvodio je vlč. Josip Vragović, a zahvalnost za kruh i plodove zemlje iskazali su učenici matične i područne škole prigodnim programom koji su uvježbali s vjeroučiteljicom Liliom Griniokh Krofak.

 [više]

Javni poziv turističkim agencijama za maturalno putovanje Vijest ima dokument u privitku

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 10. 2023. 11:30

     Osnovna škola Breznički Hum poziva zainteresirane agencije na javni poziv za prikupljanje ponuda za organizaciju i provedbu maturalnog putovanja učenika sedmog i osmog razreda. Rok dostave ponuda je 23. listopada 2023. godine.

 Detalji javnog poziva nalaze se u priloženom obrascu.

 [više]

Sanjajmo zajedno!

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 9. 10. 2023. 09:04

     Prvi tjedan u listopadu poznat je kao Dječji tjedan - tjedan u kojem se pažnja javnosti usmjerava na ostvarivanje dječjih prava i potreba, i to na način da se s djecom i za djecu organiziraju i provode prigodne stvaralačke aktivnosti. Različitim igrama i radionicama na otvorenom Dječji tjedan obilježen je i u našoj školi, a posebno su se potrudili učenici 5. razreda. Sa svojom razrednicom Danijelom Ivančan Bosilj proveli su zanimljivu radionicu „Sanjajmo zajedno!“ kojom su ujedno obilježili i Dan učitelja. 

 [više]

Odmori u ritmu muzike za ples

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 10. 2023. 10:09

     Kako bi veliki i mali odmori bili svima još ugodniji, učenici naše škole poželjeli su za vrijeme odmora slušati popularnu glazbu. Čast puštanja glazbe na velikom zvučniku u školskom holu dobili su učenici 8. razreda, točnije redari i razredni predsjednik David Ledinski. Tako sada školskim hodnicima odzvanjaju taktovi svima poznatih i dragih pjesama što našim učenicima pomaže u opuštanju i zabavljanju tijekom odmora.

 [više]

Englisch ist ein Muss, Deutsch ein Plus!

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 10. 2023. 09:23

     Uz potporu udruge EKULT - Europski kulturni krug - udruge za popularizaciju njemačkog jezika na području Republike Hrvatske, u subotu 30. rujna 2023. godine na Franjevačkom trgu u Varaždinu obilježen je Europski dan jezika. Uz našu školu, koja već tradicionalno sudjeluje u ovom projektu, ove su se godine uključile IV., II., V., VII. i III. osnovna škola Varaždin te osnovne škole Tužno, Cestica, Petrijanec, Radovan, Sveti Ilija, Ljubešćica, Trnovec, Višnjica, Bisag, Klenovnik, Donja Voća, Vidovec te Elektrostrojarska i Gospodarska škola Varaždin. Našu školu su, u pratnji učiteljice njemačkog jezika, predstavljale učenice 8. razreda Mateja Hanžek i Nika Vrbanec.

 [više]

Obilježen Europski dan jezika

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 10. 2023. 09:18

     Na inicijativu Vijeća Europe, a u suradnji s Europskom komisijom, 26. rujna svake godine obilježava se Europski dan jezika, a prigodan program obilježavanja održan je i u našoj školi. Bila je to prilika za podizanje svijesti o važnosti učenja stranih jezika u školi i izvan nje, za razgovor o prihvaćanju međukulturnih razlika i raznovrsne aktivnosti kojima se potiče višejezičnost kao jedno od temeljnih načela Europske unije.

 [više]

Čitali na kotačima

Autor: Ivana Nogić, 18. 9. 2023. 13:50

     Učenici naše škole sudjelovali su u završnoj radionici europskog projekta „Čitanje na kotačima“ koji je provela Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u partnerstvu s Gradom Novim Marofom i Općinom Breznički Hum. Tim povodom pred Školu je 14. rujna 2023. godine stigla pokretna knjižnica, tzv. bibliokombi, gdje su učenici 4. i 5. razreda ukratko predstavljali svoje omiljene knjige i čitali ulomke iz istih.

 [više]

Na "Malim Vinkovačkim jesenima" predstavljena Legenda o Brezničkom Humu

Autor: Ivana Nogić, 14. 9. 2023. 13:08

     Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci provela je, uoči "Vinkovačkih jeseni", 3. Literarni nagradni natječaj "Male Vinkovačke jeseni" na temu Moj zavičaj. Uz učenike iz cijele Hrvatske, uključili su se i članovi Novinarske grupe naše škole koji su istraživali legende našega kraja. Najviše se potrudila učenica 7. razreda Laura Andrašek čija je Legenda o Brezničkom Humu poslana na Natječaj, a povjerenstvo ju je nagradilo 3. nagradom i dvodnevnim boravkom u Vinkovcima 9. i 10. rujna 2023. godine. Laurina mentorica bila je knjižničarka Ivana Nogić.

 [više]

Obavijest za predškolu

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 6. 9. 2023. 13:48

     Pozivaju se roditelji koji imaju dijete doraslo za upis u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2024./2025. (rođeno u razdoblju od 1. 4. 2017. do 31. 3. 2018.) da se jave pedagogu (osobno ili telefonom) u Osnovnu školu Breznički Hum do 15. rujna 2023. godine.

 [više]

Prijave učenika u Centre izvrsnosti Vijest ima dokument u privitku

Autor: Petra Kuzmić, 5. 9. 2023. 12:34

Dragi učenici, poštovani roditelji,

i ove godine održat će se Dan otvorenih vrata Centara izvrsnost 16. rujna 2023. godine.

Prijave za Centre izvrsnosti traju od 7. do 21. rujna 2023. godine.

 

 [više]

Prvi dan nastave u novoj školskoj godini

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 4. 9. 2023. 10:01

     U ponedjeljak 4. rujna 2023. godine svi učenici matične i područne škole zauzeli su svoja mjesta u školskim klupama na kojima su ih dočekali kompleti udžbenika, a Općina Breznički Hum i Općina Breznica omogućile su nabavku i potrebnih bilježnica te radnih bilježnica. Prvi dan nastave protekao je veselo i uzbuđeno, posebno za jedanaest prvašića koje su njihovi roditelji dopratili u školu. Učenici su prvašićima izveli kratak program dobrodošlice nakon čega ih je pozdravila ravnateljica škole Vesna Ivančan. Načelnik Općine Breznički Hum Zoran Hegedić razveselio je prvašiće slatkim poklon paketima.

 [više]

OBAVIJEST O PRVOM DANU NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2023./2024.

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 1. 9. 2023. 11:31

     U ponedjeljak 4. rujna 2023. godine počinje nastava u školskoj godini 2023./2024.

Svi učenici matične i područne škole dolaze u školu u 8:00 sati.

Autobus iz Pake kreće u 7:15 i vozi prema ustaljenom rasporedu vožnje.

Prvog dana nastave učenici sa sobom nose školsku torbu, papuče ili tenisice za dvoranu te bilježnicu i olovku, a u školi preuzimaju komplete udžbenika, radnih bilježnica i bilježnica.

Prehrana u školskoj kuhinji počinje od utorka 5. rujna 2023. godine.

 [više]

Obavijest o kupnji drugih obrazovnih materijala Vijest ima dokument u privitku

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 4. 7. 2023. 07:46

Poštovani roditelji,

     u školskoj godini 2023./2024. udžbenici će i dalje biti besplatni za sve učenike osnovnih škola, a nabavu udžbenika financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Također, kao i prethodnih godina, Općina Breznički Hum i Općina Breznica financirat će kupnju radnih bilježnica i bilježnica za sve učenike OŠ Breznički Hum.

NAPOMENA: Roditelji kupuju samostalno (NE PREKO ŠKOLE) sljedeće:

  • 1. - 8. razred - mape za Likovnu kulturu
  • 1. - 4. razred – zbirke zadataka za Matematiku
  • 5. - 8. razred - kutije za Tehničku kulturu
  • 5. razred - Geografski atlas za osnovnu školu / skupina autora / Hrvatska školska kartografija i Školska knjiga.

Na sljedećoj poveznici nalazi se točan popis drugih obrazovnih materijala za školsku godinu 2023./2024. koje roditelji_sami_kupuju.

Među priloženim dokumentima nalaze se Cjeloviti_popis_udžbenika_i_DOM-a za školsku godinu 2023./2024., kao i popratne odluke.

 [više]

Podjela svjedodžbi, pohvalnica i nagrada

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 28. 6. 2023. 12:24

     Podjela svjedodžbi, pohvalnica i nagrada najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima upriličena je 30. lipnja 2023. godine. Nakon podjele učenicima 1. – 7. razreda uslijedila je svečana podjela za učenike 8. razreda. Učenicima su se prigodno obratile ravnateljica Škole Vesna Ivančan i razrednica 8. razreda Ana Skuhala, a potom su osmašima javno uručene završne svjedodžbe, pohvalnice i nagrade za sudjelovanja na županijskim natjecanjima te nagrade za odličan uspjeh tijekom svih osam godina.

 [više]

Sudjelovanje u Proljetnoj čistki

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 28. 6. 2023. 12:14

     U mjesecu travnju i svibnju učenici i djelatnici naše škole u velikom su se broju odazvali ekološkoj akciji „Proljetna čistka“ kojom se sakupljao tekstil i tekstilni materijal za socijalnu zadrugu „Humana Nova“ iz Čakovca. „Humana Nova“ potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i marginaliziranih skupina kroz proizvodnju i prodaju tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala, stoga doniranjem tekstila pomažemo djelatnicima Zadruge u njihovom radu, a istovremeno spašavamo planet od štetnih utjecaja koji nastaju odlaganjem tekstila na otpad ili pretjeranom proizvodnjom novog tekstila.    

 [više]

Uspjeh na Natječaju EKO-FOTKA

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 28. 6. 2023. 09:48

     Učenik 7. razreda naše škole Dorijan Somođi i ove je godine uspješno sudjelovao na Foto natječaju EKO-FOTKA 2023. koji organizira Osnovna škola Ferdinandovac. Nakon prošlogodišnje brončane plakete, njegove su fotografije i ove godine ušle u završnu izložbu Natječaja.

 [više]

Zadnji dan nastave u Accredo centru

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 28. 6. 2023. 09:42

     Učenici 5. i 6. razreda naše škole, u pratnji svojih razrednica, proveli su zadnji dan nastave u Accredo centru u Međimurju. Zajedničko druženje uz brojne adrenalinske avanture koje ovaj centar nudi bili su najljepša nagrada za uspješno odrađene školske obaveze.

 [više]

Niži razredi uživali u Krašogradu

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 19. 6. 2023. 11:49

     Dana 15. lipnja 2023. godine učenici nižih razreda naše matične i područne škole, u pratnji svojih učiteljica, uživali su na jednodnevnoj terenskoj nastavi u Ekoparku Krašograd.

 [više]

Proslava Dana škole

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 16. 6. 2023. 11:30

     U petak 16. lipnja 2023. godine proslavljen je Dan naše škole veselom priredbom i sportskim igrama. Uz red glume, red plesa i red pjesme učenici od 1. do 8. razreda, pod vodstvom svojih učitelja, prezentirali su što su marljivo vježbali prethodnih dana, a za kraj su svi zajedno zapjevali i zaplesali. Nakon užine održane su sportske i štafetne igre u kojima su, također, sudjelovali učenici od 1. do 8. razreda. Dan škole upotpunila je Učenička zadruga "Vrijedne ruke" prodajom svojih unikatnih proizvoda.

Nastupe učenika možete pogledati na sljedećoj poveznici:   https://sway.office.com/oTy9oIQ2JSI7H1bd?ref=Link

 [više]

4. razred na Sportskim igrama mladih

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 7. 6. 2023. 12:21

     Učenici 4. razreda naše škole i ove su godine bili sudionici Sportskih igrara mladih koje su održane 14. lipnja 2023. godine u Novom Marofu. Natjecali su se u graničaru i trčanju, a Luka Besek izborio je sudjelovanje na završnici igara u Rijeci gdje će trčati s najboljim sudionicima iz cijele Hrvatske. Četvrtaše je vodila i bodrila njihova učiteljica Olga Slunjski.

 [više]

Terenska nastava na obalama Panonskog mora

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 7. 6. 2023. 11:58

     Učenici 7. i 8. razreda naše škole, u pratnji svojih razrednica, ravnateljice i učiteljice povijesti, krenuli su 1. lipnja 2023. godine na terensku nastavu u Park prirode Papuk. Obišli su Kuću Panonskog mora gdje su upoznavali biološke i geološke posebnosti Parka, zašli u labirint s pitalicama za provjeru znanja te na kraju odmjerili svoje motoričke sposobnosti i spretnost u Adrenalinskom parku Duboka.

 [više]

Učenici 4. r. PRO Šćepanje na obilježavanju Svjetskog dana nepušenja

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 2. 6. 2023. 17:45

     Učenici 4. razreda PRO Šćepanje i učiteljica Nataša Črlenec sudjelovali su na likovnom natječaju o nepušenju koji je organizirao Zavod za javno zdravstvo i Varaždinska županija. Tim povodom bili su pozvani u Županijsku palaču Varaždin na izložbu učeničkih radova i Tribinu o nepušenju kojom je obilježen 31. svibnja - Svjetski dan nepušenja.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Točno vrijeme
Trenutno lokalno vrijeme u Novi Marof:
IZGRADI ŠARENO

EMISIJA: IZGRADI ŠARENO

       

Praznici za...
Najljepši školski vrt 2009.
Najljepši školski vrt 2015.

     Slušaj kako zemlja diše 

         radijska emisija

     

http://radio.hrt.hr/ep/slusaj-kako-zemlja-dise/137943/

OŠ Breznički Hum
Brojač posjeta

        Free Web Hit Counter

Važni dokumenti
      


   


    

   ______________________

     

______________________

 

 

 

Korisni linkovi

 > MZOS
 > AZOO
 > MATICA MZOS


 > BUG
 > ENTER
 > PC CHIP


MI JEDEMO ODGOVORNO
Županijski Lidrano 2015.

   Nastup Dramske skupine

   na Županijskoj smotri 

   LiDraNo 2015. u HNK-u 

   Varaždin (snimka)

    

Kalendar
« Prosinac 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Tražilica
Oglasna ploča
Anketa
Da li ste zadovoljni aplikacijom eDnevnik?Forum